Protokoll D3 höstmöte Hudiksvall 29 oktober

”Hej och ett Stort Tack till Hudiksvalls Radioamatörer som arrangerade mötet. Samt alla som bidrog på något sätt och till alla Er som deltog på plats eller via Jitsi.

Höstmötet är en trevlig tradition vi har i SM3, formellt protokoll behövs egentligen inte. Men jag har efter bästa förmåga försökt sätta ihop mina minnesanteckningar och övrigt material till en så bra sammanfattning som möjligt. Har någon frågor och/eller synpunkter på innehållet så bara kontakta mig.

Vi fick mycket beröm på mötet och jag och Tomas, SA3UTS, kan bara buga oss och Tacka för det. Vi ser fram emot att fortsätta jobba ihop med klubbarna och alla medlemmar i vårt distrikt. Beröm av den här graden gör oss bara ännu mer motiverade att fortsätta jobbet för Er alla och vår förening SSA.

Tack än en gång till Alla för en härlig lördag i Hudiksvall ihop med glada radiokamrater!

Johan, SA3BYC, vDL3 som var sekreterare och förstås Tomas, SA3UTS, DL3”

Protokoll och originalartikel hittas här; https://www.ssa.se/distrikt3/protokoll-d3-hostmote-hudiksvall-29-oktober/