Är du en teknikintresserad problemlösare?

Platsannons – Amatörradiocertifikat

Är du en teknikintresserad problemlösare? 

Amatörradiovärlden fortsätter att expandera och vi söker efter nya kollegor och vänner som avlägger prov för amatörradiocertifikat. 

OM HOBBYN

Du kommer komma in i en helt ny okänd och överväldigande värld  inriktad på kommunikation och teknik. Hobbyn är igång dygnet runt vilken tid på året som helst. Du bestämmer helt själv hur mycket tid du kan eller vill lägga på din nya hobby! 

DIN BAKGRUND

Du behöver kunna årskurs nio i matematik och vara teknikintresserad.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via vår webbsida www.sk3ga.se. Önskas mer information, vänligen kontakta oss på info@sk3ga.se 

OM AMATÖRRADIO SOM HOBBY

Amatörradion är en modern och framgångsrik hobby med ca tre miljoner utövare i världen och drygt tolv tusen utövare i Sverige. Amatörradion tillhör de marknadsledande i Europa med spetskompetens inom radiokommunikation och marknadens bredaste utbud och bredd av en hobby av kortvågskommunikation, digitala radiosystem, social samvaro, gemenskap och beredskap. Amatörradiovärlden står alltid redo för en katastrof eller kris som tsunamis, orkaner och jordbävningar.

Varmt välkommen du med!