QTC: Protokoll och Presentationer från D3 mötet

Saxat från SSA D3-sida;

Tack till alla som deltog i vårt möte. Tack till SK3GA, Hudik klubben, för all hjälp med mötet. Tack till våra föredragshållare som bidrog till ett väldigt bra och vad vi fått höra väldigt bra möte!

Vi lovade att lägga upp all information i vårt distrikt 3 arkiv på ssa.se. Det är nu gjort och ni hittar agenda, mötesanteckningar, protokoll från valdelen av mötet och de visade presentationerna.

Tyvärr fungerar inte alltid länk direkt till dokumentarkivet. Gör så här om länken inte fungerar. Gå till arkivet på D3 sidan   https://www.ssa.se/distrikt3/dokument  därefter till Protokoll & Möten, sedan mappen 2023 och Vårmötet 4 februari.

Tack alla som gett mig förtroendet att vara distriktsledare de kommande 2 åren efter Tomas, SA3UTS. Stort Tack också till Tomas för ett synnerligen gott och bra samarbete.

Jag som tillträdande DL lovar att ha en fortsatt hög närvaro ute i klubbarna, på plats och via Jitsin. Är det något du undrar över så bara hör av dig. Mina kontaktuppgifter finns i SSA’s medlemsregister och jag brukar vara igång mellan 6 på morgonen och 21 på kvällen.

73, Hälsningar

Tomas, SA3UTS, avgående DL3

Johan, SA3BYC, tillträdande DL3″

Källa: https://www.ssa.se/distrikt3/protokoll-och-presentationer-fran-d3-motet-i-hudik-4e-februari/